Header Audi Q8 Etron
Audi Q8 e-tron

Primele impresii devin amintiri de neuitat

Audi Q8 e-tron este mai mult decât o mașină. Chiar dacă nu are rezervor pentru benzină, sunet de motor, trepte de viteză sau oglinzi laterale. În schimb, Audi Q8 e-tron este o declarație a progresului în ceea ce privește mobilitatea electrică premium. Mereu gata să împingă limitele. Audi Q8 e-tron este mai mult decât o mașină, este o experiență electrică premium.

Distanțe impresionante cu o singură încărcare

Gata cu emoțiile când vine vorba de autonomie: noul Q8 Sportback 55 e-tron poate parcurge până la 582 km datorită bateriei cu capacitate ridicată (până la 114kWh). Iar pe parcursul călătoriei, atunci când scade nivelul de încărcare, sistemul oferă opțiunea Range mode. Aceasta limitează viteza la 90 km/h și ajustează funcții precum controlul climatic sau încălzirea în scaune pentru a beneficia de potențialul maxim al autonomiei.

Viteze mari chiar și atunci când mașina staționează

Gama Q8 e-tron asigură performanțe avansate la condus, dar și la încărcare - oferind o putere de până la 150 – 170 kW4 la stațiile de încărcare rapidă HPC. La o astfel de stație, bateria poate fi încărcată de la 10% la 80% în aproximativ 31 de minute – ceea ce se traduce într-o autonomie de până la 420 km (conform WLTP).* Așa că ar fi mai bine să comandați un espresso și nu un grande café latte, atunci când vă opriți să încărcați.

Luxul susținut prin performanțe electrizante

Performanțele complet electrice combinate cu tehnologia quattro, standard pentru Audi Q8 e-tron, asigură stabilitate de excepție și tracțiune superioară. Sistemul quattro reglează distribuția ideală a vehiculului pentru a obține un răspuns rapid și precis. Astfel Audi SQ8 Sportback e-tron va asigura confort la condus, tracțiune excelentă și, bineînțeles, caracteristici dinamice fără egal.

Audi Q8 55 e-tron quattro

Autonomie

până la
582 km.

Încărcare de la 10% la 80%

Aprox.
31 min.

Accelerație

5,6 sec.

O experiență pentru simțuri

Luxul înseamnă spațiu, materiale premium și tehnologii de ultimă generație. Noul Audi Q8 e-tron le îmbină perfect pe toate. Cu un spațiu amplu, generos, materiale premium și funcții digitale avangardiste, noul Audi Q8 Sportback e-tron nu este doar ergonomic, ci și intuitiv. De asemenea, sunt disponibile mai multe opțiunii pentru scaune, precum și mai mult loc la nivelul picioarelor, dar și o capacitate mare a portbagajului. Plafonul panoramic vitrat contribuie la atmosfera aerisită și relaxantă din interior, iar materialele reciclate folosite îmbină sustenabilitatea cu sentimentul unui interior premium.*

Află oferta de la distribuitorii Audi

Te rugăm să introduci numele.
Te rugăm să introduci prenumele.
Te rugăm să introduci un număr de telefon valid.
Te rugăm să alegi un dealer

  Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate de Porsche România SRL prin intermediul partenerilor în vederea prezentării ofertei Audi Q8 prin următoarele canale:
 e-mail     telefon (apelare operator uman și/sau sistem automat de apelare)
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
Vom stoca doar email-ul și/sau telefonul conform canalului de comunicare ales. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici.
Furnizarea datelor și acordul privind Politica de prelucrare a datelor nu sunt obligatorii, însă refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor și implicit imposibilitatea de a putea comunica în vederea trimiterii ofertei.
 Declar că am peste 18 ani.
Nu putem înainta o ofertă către persoane minore.
 Sunt de acord ca datele completate (nume, prenume și adresa de email) să fie prelucrate și colectate în conformitate cu politica de protecție a datelor disponibilă aici. de către Porsche România, prin intermediul agenției, în vederea abonării la newsletterul Audi.
Pentru finalizarea abonării veți primi un email de confirmare pe adresa de email furnizată.
Drepturile dvs. și modalitatea de a interveni asupra datelor stocate în baza de date Porsche România

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.
Audi Q8 e-tron: Consum electric combinat în kWh/100 km (62.1 mi): - (NEDC); 24.4–20.6 (WLTP); emisii CO2 în g/km (g/mi): 0
Audi Q8 Sportback e-tron: Consum electric combinat în kWh/100 km (62.1 mi): - (NEDC); 23.7–19.5 (WLTP); emisii CO2 în g/km (g/mi): 0
Audi SQ8 e-tron: Consum electric combinat în kWh/100 km (62.1 mi): - (NEDC); 28.0–24.6 (WLTP); emisii CO2 în g/km (g/mi): 0 (0)
Audi SQ8 Sportback e-tron: Consum electric combinat în kWh/100 km (62.1 mi): - (NEDC); 27.0–23.5 (WLTP); emisii CO2 în g/km (g/mi): 0 (0)

Mulțumim pentru vizita pe website-ul Audi! Ne rezervăm dreptul de a implementa modificări pe website fără o informare prealabilă. Deși lucrăm în fiecare zi la menținerea corectitudinii informațiilor afișate, nu putem exclude situația existenței unor erori sau omisiuni.

Imaginile incluse pe website sunt destinate exemplificării și ca atare sunt doar cu titlul de prezentare. Anumite autovehicule prezentate sunt echipate cu dotări opționale, disponibile contra cost. Toate informațiile cu privire la dotări și date tehnice sunt cu titlul informativ, corespund datelor disponibile la momentul publicării acestora și nu reprezintă o ofertă angajantă pentru Porsche România SRL și / sau unul sau mai mulți dintre distribuitorii autorizați Audi. Pentru mai multe informații referitoare la autovehiculele și produsele prezentate pe acest website, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat Audi.

Prețurile afișate pe acest website reprezintă prețuri de vânzare recomandate. Prețul final de vânzare pentru autovehiculele și produsele prezentate pe website este stabilit, de o manieră independentă, de distribuitorul autorizat Audi de la care autovehiculul / produsul în cauză este achiziționat. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vă adresați distribuitorilor autorizați Audi. Prețul final de vânzare va fi stabilit în lei prin considerarea cursului de schimb euro – leu aplicat de distribuitorul autorizat Audi căruia vă adresați.

Cu privire la valorile de consum și emisii ale autovehiculelor prezentate pe website, menționăm că începând cu 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC.

Totodată, valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui autovehicul sunt influențate de conduita în trafic, de ponderea parcursului urban/extraurban și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai autovehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Valorile de consum și de emisii CO2 pot diferi ușor fata de datele ce vor fi înscrise in în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării autoehiculului. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet www.audi.ro/stiri/wltp sau de la distribuitorii autorizați Audi. Informațiile nu se referă la un anumit autovehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de autovehicule.

Vă dorim o vizită lectură plăcută pe website-ul Audi România!
Mulțumim!